• contact us: salaes@lootapercussion.com
  • Over 200€ coasts shipping is FREE!
  • contact us: salaes@lootapercussion.com
  • Over 200€ coasts shipping is FREE!

Loota Professional BUNDLE (Natural arctic birch)

Toimitusaika: 3-6 päivä(ä)

Kuvaus

Loota Percussion Professional Bundle.

Täydellinen Loota Professional kokonaisuus sisältää Loota Pro setin, Loota pedaalin, Loota Maton, 12" Symbaalin sekä Rohema Poly Brush XL kapulat.


Loota Professional series Bundlea on saatavana kahdella eri värivaihtoehdoilla.


Cajon tyylinen rumpusetti.

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaaliteline ja Crasher. Lootaa soitetaan softilla rumpukapulalla (Cajon Brush) tai vispilöillä ja bassorumpua Loota pedaalilla tai Cajon pedaalilla.

Loota sopii erittäin hyvin akustiseen musiikkiin!

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista. Ainoastaan rummun ääni on hiljaisempi kun tavallisten rumpujen ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa. Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Loodan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisinpäin kun soittaessa ja koko setti voidaan pakata sille kuuluvaan pehmeään kuljetuslaukkuun. Näin koko rumpusetti on helppo kuljettaa yhdessä repussa mihin tahansa! Loota on rakennettu suomalaisesta koivusta ja se kuuluu soundissa. Koivun ominaisuudet ovat ainutlaatuiset ja soveltuvat lyömäsoittimiin erinomaisesti.