• contact us: salaes@lootapercussion.com
  • Over 200€ coasts shipping is FREE!
  • contact us: salaes@lootapercussion.com
  • Over 200€ coasts shipping is FREE!

Loota Percussion Wild Cherry rumpusetti

588,00 €
−15 %

499,00 €

Vielä varastossa

Kuvaus

Loota on ainutlaatuinen rumpusetti akustiseen musiikkiin, sitä on mukavaa soittaa ja helppo kuljettaa.


Rumpu setti sisältää:

Bassorumpu, Virveli, Crasher sekä Symbaali teline.


Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu setti on 100% Suomalaista koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.


Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.


Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla (cajon brush) tai vispilöillä ja bassorumpua Loota pedaalilla.


Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.


Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Lootan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virveli rumpu käännetään toisin päin ja koko setti on helppo kuljettaa kerralla. Kätevää!